Από τον Παναιτωλικό προς Ρίο Άβε... μέσω Μπενφίκα ο Λόπες

Gazzetta team
Από τον Παναιτωλικό προς Ρίο Άβε... μέσω Μπενφίκα ο Λόπες

bet365

Παρελθόν και τυπικά αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες ημέρες ο Ντιέγκο Λόπες από τον Παναιτωλικό. Όλα δείχνουν πως η Ρίο Άβε θα είναι η επόμενη ομάδα που θα τον... δανείσει η Μπενφίκα!

O Bραζιλιάνος μέσος εδώ και πολύ καιρό όχι μόνο είχε χάσει την φανέλα βασικού, αλλά δεν ήταν καν στα πλάνα του Μάκη Χάβου. Με μόλις 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα κι ένα γκολ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, οι Αγρινιώτες αποφάσισαν να μην συνεχίσουν μαζί του την συνεργασία.

Ο Λόπες που βρίσκεται σε ένα... club παικτών προς αποχώρηση (ήδη έφυγε ο Μαρκόφσκι) ανήκει στην Μπενφίκα κι αναμένεται σύμφωνα με πορτογαλικές πληροφορίες να δοθεί εκ νέου δανεικός στην Ρίο Άβε. Εκεί άλλωστε και την περίοδο 2013-15, με την ομάδα να διατηρεί μέρος των δικαιωμάτων του. Να τονιστεί πάντως πως ο ίδιος ο Λόπες εξετάζει με καλό μάτι να συνεχίσει σε άλλη ομάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος (πιθανότατα Γκιμαράες).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα