Η Ρεν κοιτάζει την περίπτωση Πρίγιοβιτς!

Σταύρος Σουντουλίδης
Η Ρεν κοιτάζει την περίπτωση Πρίγιοβιτς!

bet365

Ο Γιώργος Σαββίδης μπορεί να «άναψε κόκκινο» στην πώληση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ωστόσο γαλλικό δημοσίευμα κάνει λόγο σήμερα για ενδιαφέρον της Ρεν.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι λογικό να ελκύει την προσοχή και το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως επίσης λογική ήταν και η δημόσια τοποθέτηση πριν δύο μέρες του Γιώργου Σαββίδη, αναφορικά με το ενδεχόμενο πώλησης του Σέρβου επιθετικού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μετά τις πολλές αγγλικές ομάδες, το ενδιαφέρον από τη Γερμανία και την Κίνα, ήρθε και η Γαλλία να προστεθεί στις χώρες από τις οποίες κάποιες ομάδες κοιτάζουν έντονα τον 27χρονο στράικερ του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας ο Πρίγιοβιτς είναι στη μεταγραφική λίστα της Ρεν, με τον σύλλογο από τη Βρετάνη να θέλει να τον αποκτήσει.

Με την συγκεκριμένη ομάδα υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας, καθώς ο Λούμπος Μίχελ διατηρεί άριστες σχέσεις και από εκεί ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Πέδρο Ενρίκε, ενώ ενδιαφέρθηκε και για άλλους παίκτες που υπήρχαν στο ρόστερ της Ρεν.

H ιστοσελίδα «mercato365.com», επικαλούμενη πληροφορίες από τη Σερβία, προχωράει το θέμα περισσότερο από ένα απλό ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας, αναφέροντας πως η Ρεν έχει καταθέσει, ήδη, επίσημη πρόταση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για τον Πρίγιοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα