Βούκοβιτς: «Θα μείνω στον Ολυμπιακό»

Βούκοβιτς: «Θα μείνω στον Ολυμπιακό»

Βούκοβιτς: «Θα μείνω στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς πέρασε στην αντεπίθεση έπειτα την απόλυση του Τάκη Λεμονή και τόνισε έτοιμος να διεκδικήσει φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό!

«Δεν είχα πάρει ευκαιρίες και ήμουν εκτός πλάνων χωρίς λόγο... Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και δεν υπήρχε δίλημμα γι αυτούς, βασίζονται σε μένα, αλλά οι αποφάσεις ήταν αποκλειστικά του προπονητή! Πιστεύω στον εαυτό μου και περιμένω με ανυπομονησία να επιστρέψω στην ομάδα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βούκοβιτς έπειτα την απόλυση του Τάκη Λεμονή.

«Θα παραμείνω σίγουρα στον Ολυμπιακό. Ηθελα να βρω μια ομάδα τον Χειμώνα λόγω του Μουντιάλ στη Ρωσία. Υπήρχαν πολλές επιλογές, η Μάλαγα ήταν η πιο σοβαρή. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να παίξω, τώρα είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για μια θέση στην κορυφαία ομάδα, τον Ολυμπιακό. Θέλω να αποδείξω πως αξίζω φανέλα βασικού, ξεπέρασα την αγωνία και είμαι έτοιμος» κατέληξε ο Σέρβος αμυντικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα