Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Ιγκόρ Σίλβα

Δημήτρης Τομαράς
Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Ιγκόρ Σίλβα

bet365

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε το απόγευμα της Τρίτης την απόκτηση του Ιγκόρ Σίλβα, επισπεύδοντας πια και την αποχώρηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας από τον σύλλογο.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έρχεται στον Ολυμπιακό για να καλύψει το κενό του Φιγκέιρας. Ο Ιγκόρ Σίλβα θα είναι και άμεσα Ρέντη και το συμβόλαιό του θα είναι για 4,5 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών για τον πρώην παίκτη του Αστέρα:

Στον Ολυμπιακό ο Ιγκόρ Σίλβα. Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον Βραζιλιάνο αμυντικό. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού, Ιγκόρ Σίλβα.
Το who is who του Σίλβα
Ο Ιγκόρ Σίλβα γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου του 1996 στο Rio De Janeiro της Βραζιλίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πατρίδας του Comercial-SP, όπου και τον ανακάλυψε ο Αστέρας Τρίπολης και τον έφερε στην Ελλάδα το 2015. Ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας έχει 34 συμμετοχές με τους Αρκάδες, με τις 27 να είναι στην Super League, σημειώνοντας μάλιστα και 1 γκολ και έχοντας 2 ασίστ.
Στη μετακίνηση του παίκτη αναφέρθηκε και ο Αστέρας Τρίπολης μέσω Instagram, ευχαριστώντας τον Ιγκόρ για την προσφορά του στην ομάδα: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Igor Silva στον Ολυμπιακό. Καλή συνέχεια Igor, σε σένα και την οικογένεια σου. Ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στον ΑΣΤΕΡΑ, από την πρώτη μέρα που έφτασες στην Τρίπολη από τη Βραζιλία»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα