Ανένδοτοι μπροστά στην αφαίρεση βαθμών Τελάντερ-Ταυλαρίδης!

Ανένδοτοι μπροστά στην αφαίρεση βαθμών Τελάντερ-Ταυλαρίδης!

Gazzetta team
Ανένδοτοι μπροστά στην αφαίρεση βαθμών Τελάντερ-Ταυλαρίδης!

bet365

Ανένδοτοι είναι οι Τελάντερ και Ταυλαρίδης, οι οποίοι θέλουν από 100.000 ευρώ, αλλιώς ο Παναθηναϊκός θα κινδυνεύσει με αφαίρεση βαθμών.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οι προσφυγές των Βέμερ, Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ, Τελάντερ και Ταυλαρίδη εκδικάζονται την Τετάρτη και την Πέμπτη

Σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο οι Τελάντερ και Ταυλαρίδης δεν κάνουν βήμα πίσω και θέλουν από 100.000 ευρώ. αλλιώς ο Παναθηναϊκός θα κινδυνεύσει με αφαίρεση βαθμών.

Ο Δανός αμυντικός θέλει τις δόσεις Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου (από 46.000 ευρώ), συν τις 10.000 που αφορά το υπόλοιπο της δόσης του Οκτωβρίου.

Όσον αφορά τον Ταυλαρίδη απέσυρε την καταγγελία του, αλλά τα ελάχιστα χρήματα που έχει πάρει, τον έχουν κάνει να κινηθεί ξανά νομικά κατά του Παναθηναϊκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα