Θέλει Μπαμπά ο Γκαρθία, τον έχει προτείνει και ο Μοντέστο

Θέλει Μπαμπά ο Γκαρθία, τον έχει προτείνει και ο Μοντέστο

Δημήτρης Τομαράς
Θέλει Μπαμπά ο Γκαρθία, τον έχει προτείνει και ο Μοντέστο

bet365

Ο Τζόναθαν Μπαμπά παραμένει στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Τον θέλει ακόμα ο Όσκαρ Γκαρθία και φαίνεται να τον έχει προτείνει και ο Μοντέστο από την αγορά της Γαλλίας.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Για τον Μπαμπά έχετε διαβάσει ξανά και εδώ και μέρες στο Gazzetta. Η περίπτωση του 21χρονου χαρισματικού μεσοεπιθετικού της Σεντ Ετιέν εξακολουθεί να αρέσει στον Όσκαρ Γκαρθία και πολύ. Μάλιστα φαίνεται να τον έχει προτείνει από την γαλλική αγορά και ο Μοντέστο. Ο Τζόναθαν Μπαμπά δείχνει ένα ακόμα... λαβράκι από το Σαμπιονά και συνιστά μία περίπτωση που θα μπορούσε ακόμα και να προχωρήσει στο τελικό της στάδιο για την απόκτηση του παίκτη. Ο Μπαμπά φέτος έχει 17 αγώνες με 6 γκολ και 2 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα