Παίκτες πρότεινε η Ιντερνασιονάλ στον Παναθηναϊκό!

Παίκτες πρότεινε η Ιντερνασιονάλ στον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Παίκτες πρότεινε η Ιντερνασιονάλ στον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος αντί χρημάτων προσέφερε στον Παναθηναϊκό ποδοσφαιριστές για τον Ροντρίγκο Μολέδο και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές απέχουν αρκετά από την συμφωνία. Στα γραφεία της ΠΑΕ ο ποδοσφαιριστής.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Ροντρίγκο Μολέδο έχει συμφωνήσει με την Ιντερνασιονάλ αλλά για να γίνει τώρα η μεταγραφή θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να συμφωνήσει με τον βραζιλιάνικο σύλλογο. Εκπρόσωπος της ομάδας βρίσκεται στην Αθήνα και παρουσία του Ροντρίγκο Μολέδο το μεσημέρι της Δευτέρας οι δύο πλευρές έκατσαν στο ίδιο τραπέζι. Οι Βραζιλιάνοι έχοντας την συμφωνία με τον «Μόλε» για το καλοκαίρι προσπαθούν να γλιτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα και για αυτό τον λόγο πρότειναν ποδοσφαιριστές στο «τριφύλλι»! Πρόταση που σε πρώτη φάση δεν βρίσκει σύμφωνη την «πράσινη» ΠΑΕ που ενδιαφέρεται για ρευστό και όχι για έμψυχα ανταλλάγματα.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και φυσικά πάντα υπάρχει η πρόταση του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να «ψήσει» τον κεντρικό αμυντικό που έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα