Συντηρούν το ενδιαφέρον της Βαλένθια για Σιμόες οι Ισπανοί

Συντηρούν το ενδιαφέρον της Βαλένθια για Σιμόες οι Ισπανοί

Gazzetta team
Συντηρούν το ενδιαφέρον της Βαλένθια για Σιμόες οι Ισπανοί

bet365

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για τον Αντρέ Σιμόες και την Βαλένθια και το ενδιαφέρον των «νυχτερίδων» για τον Πορτογάλο μέσο.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Αντρέ Σιμόες βρίσκεται στο στόχαστρο της Βαλένθια και τώρα ήταν η σειρά ραδιοφωνικού σταθμού να αναφερθεί στο ενδιαφέρον αυτό. Όπως τονίζει, το όνομα του Αντρέ Σιμόες παραμένει ψηλά στην λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους της ισπανικής ομάδας ενώ προσθέτει πως και ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει για το ενδιαφέρον της ομάδας.

Ουσιαστικά, οι Ισπανοί συνεχίζουν να συντηρούν ένα θέμα το οποίο είναι γνωστό με την Βαλένθια να ψάχνει ποδοσφαιριστή στην θέση που αγωνίζεται ο Σιμόες ο οποίος αποτελεί και την πιο φθηνή λύση σε σχέση με τους υπόλοιπους που βρίσκονται στην λίστα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα