Επιβεβαίωση της Λαμίας για Ορτέγκα

Δημήτρης Ρούσσος
Επιβεβαίωση της Λαμίας για Ορτέγκα

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία επιβεβαίωσε πως ο Αρμίτσε Ορτέγκα θα αποτελέσει σύντομα παίκτη της ομάδας, μετά και την τυπική λύση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ.

Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι εξελίξεις στον ΟΦΗ έφεραν... μεταγραφή για τη Λαμία, που συμφώνησε με τον Αρμίτσε Ορτέγκα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κατέθεσε προσφυγή εις βάρος των Κρητικών, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα και την ελευθερία του από τον σύλλογο.

Η διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου κατέβαλε τη Δευτέρα ένα ποσό στους παίκτες κι έτσι, ο Ορτέγκα απέσυρε την προσφυγή του, έχοντας πια το δικαίωμα να διαπραγματευτεί τη μετακίνησή του σε άλλο σύλλογο.

Όπως μετέφερε το πρωί της Δευτέρας το gazzetta.gr, αυτή θα είναι η Λαμία και πλέον υπάρχει επιβεβαίωση από την ομάδα της Φθιώτιδας. Έτσι, μέσα στη βδομάδα, αφού ολοκληρωθούν τυπικά ζητήματα που απομένουν με τον ΟΦΗ, αναμένεται να ανακοινωθεί η πρώτη μεταγραφή της Λαμίας σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Κατά τ' άλλα, οι νεοφώτιστοι βρίσκονται σε αναζήτηση ενός σέντερ φορ, ενώ συζητούν και με δυο αμυντικούς. Όπως έχουμε ξαναγράψει, οι μεταγραφές σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο θα είναι τρεις με τέσσερις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα