Μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη ο Σαμπλί! (pic)

Μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη ο Σαμπλί! (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη ο Σαμπλί! (pic)

bet365

O Ουκρανός ατζέντης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες 48 ώρες και ίσως η παρουσία του παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση μεταγραφής του Ευγένιου Χατσερίντι.

PREMIER LEAGUE 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Ο Βαντίμ Σαμπλί είναι για πολλούς το πρόσωπο-κλειδί στη μεταγραφή του ελληνικής καταγωγής Ουκρανού κεντρικού αμυντικού της Ντιναμό Κιέβου, με τον ΠΑΟΚ να εντείνει τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ώρες.

Ο συγκεκριμένος ατζέντης διατηρεί άριστες σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη, είναι αυτός που έφερε Λέο Μάτος και Εβγέν Σάχοφ στον ΠΑΟΚ, είχε εμπλοκή στην πώληση του Ρόμπερτ Μακ στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολη, ενώ γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά την ουκρανική αγορά εξ ου και η εμπλοκή του στη μεταγραφή του Μάρσιο Αζεβέδο.

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με τον Ιβάν Σαββίδη σήμερα το πρωί στο «Μακεδονία Παλλάς» φανερώνει τις άριστες σχέσεις και το ρόλο που μπορεί να παίξει στην υπόθεση του Χατσερίντι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα