Το ελληνικό προπονητικό team μετά την έλευση του Γκαρθία

Το ελληνικό προπονητικό team μετά την έλευση του Γκαρθία

Δημήτρης Τομαράς
Το ελληνικό προπονητικό team μετά την έλευση του Γκαρθία

bet365

Ο Χρήστος Κόντης μένει στο staff του Ολυμπιακού ως βοηθός προπονητή. Διαβάστε για τα υπόλοιπα μέλη του ελληνικού τεχνικού επιτελείου του πειραϊκού συλλόγου μετά την έλευση του Όσκαρ Γκαρθία.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Όπως ξεκαθάρισε και ο ίδιος ο Κόντης συνεχίζει στο προπονητικό team. Ο Χρήστος Κόντης θα είναι εκ των βοηθών του Όσκαρ Γκαρθία που ως γνωστόν έχει το δικό του επιτελείο με τρία άτομα. Από εκεί και μετά για το ελληνικό τεχνικό επιτελείο γυμναστές αποκατάστασης θα είναι οι Δημήτρης Μπογατσιώτης και Ζαχαρίας Πασχαλίδης, προπονητής κίπερ ο Παναγιώτης Αγριογιάννης και αναλυτές οι Γιώργος Μαρτάκος, Γιάννης Βογιατζάκης και Ιωσήφ Λουκάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα