Κόντης: «Συνεχίζω στο τεχνικό τιμ, νέα μέρα με την ομάδα στην κορυφή»

Κόντης: «Συνεχίζω στο τεχνικό τιμ, νέα μέρα με την ομάδα στην κορυφή»

Δημήτρης Τομαράς
Κόντης: «Συνεχίζω στο τεχνικό τιμ, νέα μέρα με την ομάδα στην κορυφή»

bet365

Ο Χρήστος Κόντης ξεκαθάρισε πως συνεχίσει στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού. Τι είπε για τη νέα ημέρα με τις αλλαγές στην ομάδα αλλά και το γεγονός πως παρέμεινε πρώτη.
Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού είπε για:
Την εβδομάδα που προηγήθηκε: «Σίγουρα ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά νομίζω ότι αυτό που συζητήσαμε και αυτό που είπαμε ήταν ότι οι παίκτες προετοιμάζονται όλη την εβδομάδα για να δείξουν ένα παιχνίδι. Είναι η μέρα τους σήμερα. Νομίζω ότι βλέποντας τον αγωνιστικό χώρο είχαμε ένα πλάνο, το ακολουθήσαμε, τα παιδιά έκαναν μία τεράστια προσπάθεια σε μία έδρα όπου η ΑΕΛ έπαιξε με ψυχή, αλλά νομίζω ότι και εμείς βγάλαμε ψυχή, βγάλαμε ποιότητα, καταφέραμε ένα δύσκολο παιχνίδι να το κάνουμε στο τέλος να φαίνεται εύκολο».
Για το πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη στην υπόθεση τίτλος: «Είναι πάρα πολύ σημαντική γιατί νομίζω ότι η ΑΕΛ μέχρι τώρα δεν έχει χάσει από καμία ομάδα, έχει μόνο νίκες και ισοπαλίες σε αυτό το γήπεδο. Εμείς καταφέραμε να κάνουμε στο τέλος μία εμφατική νίκη με 0-3. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το πώς πανηγύρισαν οι παίκτες και αυτό δείχνει πως ήθελαν και σήμερα να βρεθούν και πάλι στην κορυφή γιατί αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι έχει την στόφα του πρωταθλητή και για άλλη μία φορά θα συνεχίσει και θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος».
Το εάν θα συνεχίσει στο τεχνικό τιμ: «Ναι θα είμαι στο τεχνικό τιμ».
Το κατά πόσον μίλησε με τον νέο τεχνικό: «Όχι δεν είχα κάποια συζήτηση. Από αύριο που θα είμαστε στο Ρέντη όλοι θα βρεθούμε να μιλήσουμε. Θα είναι μία καινούρια μέρα για τον Ολυμπιακό με την ομάδα στην πρώτη θέση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα