O ΠΑΟΚ εντείνει τις επαφές για Χατσερίδη!

O ΠΑΟΚ εντείνει τις επαφές για Χατσερίδη!

Σταύρος Σουντουλίδης
O ΠΑΟΚ εντείνει τις επαφές για Χατσερίδη!

bet365

Μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία του Ουκρανού ατζέντη, Βαντίμ Σαμπλί, στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο ΠΑΟΚ συζητάει ακόμη πιο έντονα για την απόκτηση του Γιεγβέν Χατσερίντι ή Ευγένιου Χατσερίδη!

Ο ελληνικής καταγωγής Ουκρανός κεντρικός αμυντικός είναι στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ και από την στιγμή που δεν προχώρησε η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέδο, έφτασε να είναι ο Νο 1 υποψήφιος για να προστεθεί στο ασπρόμαυρο ρόστερ.

Το συμβόλαιο του με την Ντιναμό Κιέβου ολοκληρώνεται σε έξι μήνες, η ουκρανική ομάδα έχει, ήδη, φροντίσει να αποκτήσει τον αντικαταστάτη του, ενώ ο «Δικέφαλος» έχει φέρει στη Θεσσαλονίκη τον άνθρωπο-κλειδί για όλες τις μεταγραφικές κινήσεις του από την αγορά της Ουκρανίας και της Ρωσίας, τον Βαντίμ Σαμπλί.

Ο ΠΑΟΚ δουλεύει την συγκεκριμένη μεταγραφή, αλλά η υπόθεση δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει ένα συμβόλαιο 2,5 εκατ. ευρώ με την Ντιναμό Κιέβου η οποία παρότι είναι στο τελευταίο στάδιο της συνεργασίας τους δεν θα τον αφήσει να φύγει χωρίς να εισπράξει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς επαφές θα πρέπει να γίνουν και με το βασικό μάνατζερ και εκπρόσωπο του Χατσερίντι, Ιγκορ Πιροζένκο, ο οποίος πάντως γνωρίζει για την ύπαρξη ενδιαφέροντος από την πλευρά του «Δικεφάλου»..

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα