ΠΑΟΚ: Νέο μεταγραφικό ραντεβού (pic)

ΠΑΟΚ: Νέο μεταγραφικό ραντεβού (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Νέο μεταγραφικό ραντεβού (pic)

bet365

Ο Γιώργος Σαββίδης αποκάλυψε, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την παρουσία ενός ακόμη ατζέντη στη Θεσσαλονίκη, του Ουκρανού Βαντίμ Σαμπλί.

O συγκεκριμένος Ουκρανός ατζέντης, που εμπλέκεται στη μετακίνηση του Μάρσιο Αζεβέδο, συνεργάζεται στενά με τον ΠΑΟΚ και την οικογένεια Σαββίδη, με την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη να φουντώνει τις φήμες και για άλλες μεταγραφικές κινήσεις. Κάτι που ισχύει και μετά το ραντεβού που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης με το διάσημο ατζέντη, Πίνι Ζάχαβι.

Ο Βαντίμ Σαμπλί είναι εκπρόσωπος του Λέο Μάτος (εκκρεμεί η επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του), του Εβγέν Σάχοφ, είχε εμπλοκή στην πώληση του Ρόμπερτ Μακ από τον ΠΑΟΚ στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης το καλοκαίρι του 2016 και γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά την ουκρανική αγορά από την οποία ο «Δικέφαλος» κοιτάζει την περίπτωση του ελληνικής καταγωγής Ουκρανού κεντρικού αμυντικού της Ντιναμό Κιέβου, Γιεγβέν Χατσερίντι.

Ο Γιώργος Σαββίδης σχολίασε με αινιγματικό τρόπο την παρουσία του Ουκρανού ατζέντη στη Θεσσαλονίκη, «μαντέψτε γιατί» έγραψε, με πολλούς να σχετίζουν το ραντεβού του με την απόκτηση του Χατσερίντι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα