Στη Λεωφόρο ο Ζέκα μαζί με τον Μολέδο (pics)

Στη Λεωφόρο ο Ζέκα μαζί με τον Μολέδο (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Στη Λεωφόρο ο Ζέκα μαζί με τον Μολέδο (pics)

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα βρίσκεται στο γήπεδο της Λεωφόρου για να παρακολουθήσει τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Πλατανιά, χαιρετώντας παλιούς γνωστούς και φίλους. Μαζί με τον Ροντρίγκο Μολέδο ο πρώην αρχηγός των «πράσινων».

Έφυγε, αλλά δεν έχει κρύψει πως παρακολουθεί τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, ο Κάρλος Ζέκα έπαιξε για έξι χρόνια με τα «πράσινα», διατελώντας και αρχηγός του και δέθηκε με τον κόσμο της ομάδας και με τον σύλλογο.

Ο νυν μέσος της Κοπεγχάγης εκμεταλλεύτηκε την άδεια από την ομάδα του, λόγω της διακοπής της αγωνιστικής δράσης στο πρωτάθλημα της Δανίας και βρέθηκε στις εξέδρες της Λεωφόρου, για να παρακολουθήσει τη δοκιμασία της πρώην ομάδας του απέναντι στον Πλατανιά, για τη 16η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Ροντρίγκο Μολέδο, μαζί με τον Πορτογάλο. Ο Βραζιλιάνος στόπερ περιμένει να δει τί μέλλιε γενέσθαι με τη μεταγραφή του από το «τριφύλλι» και ποιά θα είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα