Το ραντεβού Ιβάν με Ζάχαβι θα φέρει (και) πωλήσεις;

Το ραντεβού Ιβάν με Ζάχαβι θα φέρει (και) πωλήσεις;

Σταύρος Σουντουλίδης
Το ραντεβού Ιβάν με Ζάχαβι θα φέρει (και) πωλήσεις;

bet365

Η συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον διάσημο Ισραηλινό μάνατζερ, Πίνι Ζάχαβι στη Θεσσαλονίκη μπορεί να προκαλέσει εξελίξεις σε πολλά μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ.

Δεν ήταν τυχαίο το ραντεβού του ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, μ’ έναν από τους κορυφαίους ατζέντηδες στον κόσμο, πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ προσδοκά μέσα από την όποια συνεργασία με τον διάσημο Πίνι Ζάχαβι να ανοίξει πόρτες και δίαυλο επικοινωνίας με κορυφαίες ποδοσφαιρικές αγορές, ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τον άνθρωπο που ήταν πίσω από το μεγαλύτερο μεταγραφικό deal, αυτό της μετακίνησης του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν, για το ίδιο πρόσωπο που πρωταγωνίστησε στη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ στην Ρεάλ Μαδρίτης και είχε εμπιστευτεί για πολλά χρόνια ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αναλαμβάνοντας τα ηνία της Τσέλσι.

Ασφαλώς ένας ατζέντης με το portfolio και τις γνωριμίες του Πίνι Ζάχαβι μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στη διαμόρφωση των ανοικτών μεταγραφικών θεμάτων του «Δικεφάλου».

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν μια μεγάλη μεταγραφική ατζέντα, όχι μόνο για πιθανούς στόχους στη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο, αλλά και παίκτες (Πρίγιοβιτς, Τσίμιροτ, Λέοβατς κ.α.) τα ονόματα των οποίων είναι σε μια λίστα υπό παραχώρηση, αν όχι τώρα σίγουρα το καλοκαίρι, με τον ΠΑΟΚ να «ψάχνεται» εδώ και πολύ καιρό (και) για πωλήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα