«Σε διαπραγματεύσεις για Τσάβες η Εστουδιάντες»

«Σε διαπραγματεύσεις για Τσάβες η Εστουδιάντες»

Δημήτρης Βέργος
«Σε διαπραγματεύσεις για Τσάβες η Εστουδιάντες»

bet365

Στην Αργεντινή κάνουν λόγο για την προσπάθεια που κάνει η Εστουδιάντες για την απόκτηση του Αντρές Τσάβες από τον Παναθηναϊκό.

Τις τελευταίες μέρες η Εστουδιάντες φέρεται να είναι το φαβορί για την απόκτηση του Αντρές Τσάβες από τον Παναθηναϊκό.

Πλέον και από την Αργεντινή τονίζουν την προσπάθεια που κάνει η Εστουδιάντες για την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής με την αργεντίνικη ομάδα να βρίσκεται στην αναζήτηση ενός φορ.

Η Εστουδιάντες προσπαθεί για την απόκτηση του Χαβιέ Κορέα από τη Γοδόι Κρουζ, ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα El Dia, αλλά και το Cielo Sports (Μέσα τα οποία παρακολουθούν στενά το ρεπορτάζ της Εστουδιάντες), ο σύλλογος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και για τον Τσάβες.

Οι Αργεντίνοι επισημαίνουν ότι ο Παναθηναϊκός χρωστάει χρήματα τόσο στην Μπάνφιλντ όσο και στην Μπόκα Τζούνιορς για τον Τσάβες, ο οποίος βρίσκεται εκτός ομάδας και επιθυμεί την επιστροφή στην πατρίδα του.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία ο Τσάβες βρίσκεται στο στόχαστρο της Εστουδιάντες, καθώς ο παίκτης είχε απασχολήσει και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα