Μιραλάς: Η υπόσχεση Σεπτεμβρίου που έγινε πράξη τον Γενάρη! (pic & vids)

Μιραλάς: Η υπόσχεση Σεπτεμβρίου που έγινε πράξη τον Γενάρη! (pic & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Μιραλάς: Η υπόσχεση Σεπτεμβρίου που έγινε πράξη τον Γενάρη! (pic & vids)

bet365

Το Gazzetta.gr βάζει κάτω όλα τα δεδομένα στην υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς και το πως από την δυνατή υπόσχεση του Σεπτεμβρίου φτάσαμε στο μεγάλο deal του Σαββάτου!
Από το καλοκαίρι που μας πέρασε που ο Ολυμπιακός είχε προσπαθήσει πολύ για να φέρει πίσω τον Κέβιν Μιραλάς. Ο ίδιος ο Βέλγος άλλωστε είχε βγει δημόσια να παραδεχθεί την μεγάλη του επιθυμία αλλά και να δείξει και τον... καημό του που δεν γύρισε. Οι νέες βάσεις όμως για επιστροφή είχαν μπει. Ο Βέλγος σταρ είχε εμφανιστεί στο «Καραϊσκάκης» φορώντας καλαμίδες με το σήμα των «ερυθρολεύκων» στο περιθώριο της αναμέτρησης της Εθνικής Βελγίου με την Ελλάδα. Το είπε ξεκάθαρα στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι. «Εκανα ότι μπορούσα για να επιστρέψω στο... σπίτι μου. Μίλησα και με τον πρόεδρο της Εβερτον αλλα και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Γενάρης είναι κοντά», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μιραλάς στην κάμερα της Cosmote TV. Και το είπε και μετά στη (νέα) κουβέντα που είχε με τον Ολυμπιακό...
Δύο ημέρες στις 6 Σεπτεμβρίου του 2017 μετά σας είχαμε μεταφέρει το ρεπορτάζ με τις συζητήσεις των δύο πλευρών και την υπόσχεση του Κέβιν να γυρίσει στο αγαπημένο του Καραϊσκάκη. Μετέφερε προς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι θα κάνει τα πάντα για την μεγάλη επιστροφή! Και το έκανε. «Το ξέρετε πολύ καλά ότι είναι κάτι που θέλω πολύ. Να φορέσω δηλαδή και πάλι την φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν τα κατάφερα να γυρίσω τώρα, όμως υπόσχομαι να κάνω το παν για να πετύχω αυτόν μου τον στόχο και άμεσα», φέρεται να μετέφερε προς την ερυθρόλευκη πλευρά ο Μιραλάς εκείνο το διάστημα.
Και ο Κέβιν έκανε όντως τα πάντα για να πιάσει ξανά Λιμάνι και το πέτυχε! Έφτασε δε στο σημείο να τονίζει στην Έβερτον ορθά κοφτά πως δεν πάει πουθενά αλλού εκτός από τον Ολυμπιακό και να κάνει Like στην ανάρτηση στο Instagram για την πρόσληψη του Όσκαρ Γκαρθία. Μόλις δύο ημέρες πριν υπήρξε η πληροφόρηση πως η πίεση του Βέλγου σταρ ήταν πια ασφυκτική. Ή στον Ολυμπιακό θα πήγαινε ή... πουθενά! Και κάπως έτσι φτάσαμε στο... σήμερα. Η μεγάλη... μάχη και υπέρβαση του Ολυμπιακού και του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη τον έφερε ξανά στο... σπίτι του! Εξάλλου ο Ολυμπιακός δεν παράτησε ποτέ την υπόθεση του Κέβιν ακόμα και όταν τα πράγματα έδειχναν πιο δύσκολα από ποτέ. Τον είχε πάντα ψηλά στην λίστα του. Και έτσι ανέτρεψε τα δεδομένα έκανε το... μπαμ του χειμώνα! Και το βράδυ της Κυριακής (22.00) όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού θα είναι στο αεροδρόμιο για την μεγάλη υποδοχή στον Μιραλάς!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα