Κάμπος: «Ενωμένοι για τον τίτλο»!

Κάμπος: «Ενωμένοι για τον τίτλο»!

Σταύρος Σουντουλίδης
Κάμπος: «Ενωμένοι για τον τίτλο»!

bet365

Ο Αγκολέζος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε εις διπλούν στο 5-0 επί του Λεβαδειακού και αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης.

«Δουλεύουμε για το στόχο του πρωταθλήματος και είμαστε ενωμένοι για αυτό. Είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο», παραδέχθηκε ο Τζάλμα Κάμπος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Μετά από καιρό ο 30χρονος μεσοεπιθετικός είδε την Τούμπα να τον αποθεώνει και ένιωσε ευχάριστα. «Σίγουρα τα γκολ βοηθάνε στο να νιώθω καλά και να βρίσκω καλύτερα πατήματα, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι βοηθάω την ομάδα στο να πάρει τους τρεις βαθμούς. Σήμερα είμαι εγώ, σε κάποιο άλλο παιχνίδι θα είναι κάποιος άλλος που θα κουβαλήσει την ομάδα», υποστήριξε.

Οσο για το παιχνίδι και την άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς, αλλά πλέον κοιτάμε τη συνέχεια, δεν μένουμε σε αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αν και είχαμε κάποια λάθη στη δημιουργία. Βοήθησε το ημίχρονο στο να συζητήσουμε και να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Η εμφάνιση μας συνολικά ήταν πολύ καλή», τόνισε ο MVP του αγώνα της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα