Ξανά οι Γάλλοι για Μπαμπά και Όσκαρ Γκαρθία (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά οι Γάλλοι για Μπαμπά και Όσκαρ Γκαρθία (vid)

bet365

Για 2η συνεχόμενη ημέρα το όνομα του νεαρού μεσοεπιθετικού Τζόναθαν Μπαμπά φιγουράρει για την λίστα του Όσκαρ Γκαρθία στον Ολυμπιακό από τους Γάλλους.

Για τον 21χρονο διεθνή μεσοεπιθετικός (σ.σ. κυρίως είναι εξτρέμ) αλλά παίζει και ως φορ με γαλλικό διαβατήριο, αν και έχει καταβολές από την Ακτή Ελεφαντοστού, έχετε διαβάσει από χθες. Επίσης ως γνωστόν το συμβόλαιό του εκπνέει φέτος και οι Γάλλοι τονίζουν πως είτε θα υπογράψει άμεσα νέο είτε θα φύγει τον Γενάρη. Ο Τζόναθαν Μπαμπά έχει φέτος 16 ματς με 5 γκολ και 2 ασίστ. Ο Όσκαρ Γκαρθία τον είχε από τα αγαπημένα του παιδιά στην Σεντ Ετιέν και τον έβαζε ακόμα και φορ σε διάταξη 3-4-3. Οι Γάλλοι για ακόμα μία ημέρα ασχολούνται με το θέμα και σημειώνουν το πόσο αρέσει τον Ισπανό και ότι θα ήθελε να τον έχει και στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα