Τα φαβορί για την 11άδα του Ολυμπιακού με ΑΕΛ

Δημήτρης Τομαράς
Τα φαβορί για την 11άδα του Ολυμπιακού με ΑΕΛ

bet365

Υπάρχει ήδη μία προσέγγιση του πως θα παρατάξει την 11άδα του Ολυμπιακού ο Χρήστος Κόντης για την αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΛ το απόγευμα της Κυριακής στο AEL FC Arena.

Μία εκτίμηση για τα φαβορί για την 11άδα είναι με Προτό κίπερ, Ομάρ δεξιά και Κούτρη αριστερά και Ένγκελς με Σισέ ή Μποτία (σ.σ. ο Ισπανός είχε ένα προβάδισμα επειδή ο Σισέ δεν ήταν ακόμα στο 100%). Στο κέντρο οι Ρομαό, Ταχτσίδης και Φορτούνης επιτελικός, στα δύο άκρα Μάριν και φαβορί ο Σεμπά (σ.σ. ο Κόντης είχε κάνει και δοκιμή με Σεμπά - Ανδρούτσο στα άκρα) έναντι του Πάρντο και φορ ο Ανσαριφάρντ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ζιλέ. Η ομάδα ως γνωστόν πάει στο ματς με την ΑΕΛ με τον υπηρεσιακό Χρήστο Κόντη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα