Με Βούζα στο πλευρό του Κόντη στο ματς με ΑΕΛ

Δημήτρης Τομαράς
Με Βούζα στο πλευρό του Κόντη στο ματς με ΑΕΛ

bet365

Ο Βασίλης Βούζας επανήλθε στις προπονητικές υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού για να πλαισιώσει τον Χρήστο Κόντη για τις ανάγκες του αγώνα με την ΑΕΛ.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα την Παρασκευή την προπόνηση στον πειραϊκό σύλλογο έκαναν οι Κόντης, Βούζας και ο γυμναστής Θανάσης Ρωσίδης. Ο Χρήστος Κόντης θα πάει δηλαδή στο ΑΕΛ - Ολυμπιακός πλαισιωμένος από τον τεχνικό της Κ-20. Είναι η 2η φορά μέσα σε διάστημα ενός χρόνου που ο Βασίλης Βούζας χρησιμοποιείται για τις προπονητικές ανάγκες της πρώτης ομάδας. Την προηγούμενη φορά ήταν υπηρεσιακός και είχε στο πλευρό του τον Αριέλ Ιμπαγάσα, έχοντας διαδεχθεί τον Πάουλο Μπέντο για να έρθει μετά ο Τάκης Λεμονής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα