Το... λαβράκι του Γκαρθία από Σεντ Ετιέν και οι Μιραλάς, Ρεμί!

Δημήτρης Τομαράς
Το... λαβράκι του Γκαρθία από Σεντ Ετιέν και οι Μιραλάς, Ρεμί!

bet365

Ο Τζόναθαν Μπαμπά είναι ένας νεαρός μεσοεπιθετικός της Σεντ Ετιέν που ήταν από τις αποκαλύψεις του Γκαρθία στην ομάδα και του αρέσει ακόμα, ο Μιραλάς επιμένει για άμεση επιστροφή του και μπορεί να γίνει και ο Ρεμί παραμένει στο... κόλπο για την επίθεση.
Είναι λογικό και επόμενο ο κάθε νέος προπονητής που έρχεται να θέλει να θέλει τους δικούς του παίκτες. Από την πρώτη στιγμή που... κλείδωσε το deal με τον Όσκαρ Γκαρθία από Γαλλία και Ισπανία βγαίνουν διαρκώς ονόματα. Οι Γάλλοι εκτιμούν ότι ο Ισπανός θα κοιτάξει και περιπτώσεις παικτών από την Σεντ Ετιέν. Ένα... λαβράκι και... δικό του παιδί από εκεί είναι ο Τζόναθαν Μπαμπά.
Ο 21χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός (σ.σ. κυρίως είναι εξτρέμ) αλλά παίζει και ως φορ με γαλλικό διαβατήριο αν και έχει καταβολές από την Ακτή Ελεφαντοστού. Το συμβόλαιό του εκπνέει φέτος και οι Γάλλοι τονίζουν πως είτε θα υπογράψει άμεσα νέο είτε θα φύγει τον Γενάρη. Φέτος είχε 16 ματς με 5 γκολ και 2 ασίστ. Από εκεί και έπειτα υπάρχει ακόμα ο μεγάλος και διακαής πόθος του Ολυμπιακού. Ο Κέβιν Μιραλάς που συνεχίζει να κάνει Like σε αναρτήσεις των social media του Ολυμπιακού, όπως έκανε στην ανακοίνωση πρόσληψης του Γκαρθία. Και φυσικά να επιμένει για να γυρίσει και να υπάρχουν ακόμα πιθανότητες επ' αυτού. Στην Ισπανία τέλος επιμένουν να συντηρούν το ενδιαφέρον με τον φορ Λοϊκ Ρεμί των 6 γκολ σε 13 ματς φέτος με την Λας Πάλμας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα