Προτεραιότητα η Ιντερνασιονάλ για Παναθηναϊκό και Μολέδο

Προτεραιότητα η Ιντερνασιονάλ για Παναθηναϊκό και Μολέδο

Νίκος Αθανασίου
Προτεραιότητα η Ιντερνασιονάλ για Παναθηναϊκό και Μολέδο

bet365

Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για Μολέδο ενώ παραμένει προτεραιότητα τόσο του «τριφυλλιού» όσο και του παίκτη το deal με τους Βραζιλιάνους.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Την τελευταία ώρα κυκλοφορεί στην Θεσσαλονίκη πως ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Ροντρίγκο Μολέδο, γεγονός ωστόσο που διαψεύδεται κατηγορηματικά από το «πράσινο στρατόπεδο». Οι δύο πλευρές είναι σε επαφή και το «τριφύλλι» ζητά ένα ποσό κοντά στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ και έμψυχα ανταλλάγματα. Αξιώσεις που με βάση το status του ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και παράλληλα έχει δικαίωμα προσφυγής, δείχνουν ξεκάθαρα ότι για τον Παναθηναϊκό αποτελεί προτεραιότητα η παραχώρηση του παίκτη σε ομάδα του εξωτερικού και συγκεκριμένα στην Ιντερνασιονάλ.

Εξάλλου, όπως έχουμε αναφέρει από τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο Μολέδο δήλωσε στους ανθρώπους της ΠΑΕ ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Βραζιλία για προσωπικούς λόγους. Η πρόταση της «Ίντερ» κυμαίνεται στις 500.000 ευρώ ενώ ο πρώην σύλλογος του Μολέδο διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 25% σε περίπτωση που ο έμπειρος στόπερ καταλήξει είτε στον ΠΑΟΚ είτε σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα