Ο Γκαρσία και το team του από την Σεντ Ετιέν (pics)

Ο Γκαρσία και το team του από την Σεντ Ετιέν (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Γκαρσία και το team του από την Σεντ Ετιέν (pics)

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρσία φαίνεται πως και στον Ολυμπιακό θα εμπιστευθεί το coaching staff που είχε στην Σεντ Ετιέν, κάτι που έχουν κάνει σχεδόν όλοι οι προκάτοχοί του στον πειραϊκό σύλλογο.
Το Νο2 στην... ιεραρχία του staff του Γκαρσία είναι ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ Καμπαγιέρο. Πρόκειται για ένα άτομο που εργάζεται εννιά χρόνια στο πλευρό του Όσκαρ Γκαρσία και ο ίδιος περιγράφει την σχέση τους σαν... γάμο, διότι γνωρίζονται πολύ καλά και ξέρουν ο ένας τις συνήθειες του άλλου και το πως δουλεύει επακριβώς. Ο 40χρονος Μαρτίνεθ πρωτοσυνάντησε τον Γκαρσία στην Μπαρτσελόνα και έχουν εργαστεί μαζί σε Μπράιτον, Σάλτσμπουργκ και Σεντ Ετιέν. Ασχολείται και με το τακτικό κομμάτι και ότι άλλα θέματα χρειαστούν. Είναι εκείνος που είναι πιο πολλά χρόνια μαζί του από κάθε άλλον.
Ισπανός είναι και ο έτερος βοηθός που είχε στην Σεντ Ετιέν ο Γκαρσία. Ο 45χρονος Αντόνιο Πουσέ Βισέντε, που έχει εργαστεί και ως πρώτος προπονητής. Στο επιτελείο του Όσκαρ Γκαρσία υπάρχει και τρίτο άτομο. Έτσι ήταν στην Σεντ Ετιέν τουλάχιστον. Είναι ο γυμναστής Ενρίκε Σανζ, που είχε και στην Γαλλία. Πιθανώς να είναι η προσθήκη Νο3 στο... ρόστερ του στον πάγκο. Αυτό ήταν το team του Γκαρσία στην Σεντ Ετιέν. Παράλληλα οι Καβαλιέρης και Ντουρουντός από το επιτελείο του Λεμονή δεν θα συνεχίσουν ενώ δεν είναι ακόμα σαφές εάν συμβεί το ίδιο με τον Κόντη (σ.σ. αφότου φυσικά κάτσει στον πάγκο με ΑΕΛ). Ίσως ο υπηρεσιακός προπονητής Χρήστος Κόντης μείνει μέχρις ότου βάλει για τα καλά στα... πράγματα τον Γκαρσία. Υπάρχουν και άλλα άτομα για αυτό, ωστόσο θα πρέπει να είναι και κάποιος για την σχετική... μετάβαση από το προηγούμενο προπονητικό team και ο Χρήστος Κόντης ήταν βοηθός του Λεμονή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα