Μαζί στη Μέταλιστ, μαζί και στον ΠΑΟΚ; Ισως…

Σταύρος Σουντουλίδης
Μαζί στη Μέταλιστ, μαζί και στον ΠΑΟΚ; Ισως…

bet365

O ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει την υπόθεση Μολέδο και δεν αποκλείεται να υποδεχθεί στην Τούμπα τον Βραζιλιάνο στόπερ του Παναθηναϊκό μαζί με τον συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη του στη Μέταλιστ, τον Μάρσιο Αζεβέδο!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο «Δικέφαλος» έχει βρει στο πρόσωπο του Ροντρίγκο Μολέδο τον στόπερ για τον οποίο ανέφερε το gazzetta.gr ότι κοιτάει μετά το κλείσιμο της μεταγραφής του Μάρσιο Αζεβέδο.

Οι δύο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές συνυπήρξαν πριν από τέσσερα χρόνια στη Μέταλιστ, είχαν αγωνιστεί και στον αγώνα της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ το καλοκαίρι του 2013, πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους, με τον Αζεβέδο να παίρνει το δρόμο για το Ντόνετσκ και τη Σαχτάρ και τον Μολέδο να επιστρέφει στην πατρίδα και την Ιντερνασιονάλ, απ’ όπου τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ έχει κάνει την επαφή με την πλευρά του Μολέδο, με τον οποίο δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση, αλλά δεν υπάρχει και οριστική συμφωνία, έχει κάνει την πρόταση του προς τον Παναθηναϊκό, υλοποιώντας το δεύτερο κομμάτι των θέσεων του Ιβάν Σαββίδη, που είχε τονίσει στους συνεργάτες τους, ότι «όποιον παίκτη θέλουμε από τον Παναθηναϊκό θα το προχωρήσουμε μόνο με επίσημη πρόταση αγοράς».

O «Δικέφαλος» εκτός από την οικονομική προσφορά προς τον Παναθηναϊκό, έχει προτείνει και την παραχώρηση κάποιων ποδοσφαιριστών του ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα