Τέλος ο Λεμονής από τον Ολυμπιακό, ανακοινώνεται ο Γκαρσία

Δημήτρης Τομαράς
Τέλος ο Λεμονής από τον Ολυμπιακό, ανακοινώνεται ο Γκαρσία

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Τάκη Λεμονή ενώ του έγινε πρόταση να παραμείνει στην ομάδα από άλλο πόστο. Με Κόντη απέναντι στην ΑΕΛ, προ των πυλών ο Γκαρσία!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος... διαζυγίου πήρε σάρκα και οστά με την επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησης του Τάκη Λεμονή από τον σύλλογο. Αυτό που φαινόταν τις τελευταίες ώρες ήταν πως το πιο ιδανικό σενάριο για τον Λεμονή - έτσι όπως είχαν εξελιχθεί τα πράγματα - θα ήταν να κάτσει στον πάγκο με την ΑΕΛ και μετά να αποχωρήσει. Οι εξελίξεις από την Ισπανία τον... πρόλαβαν όμως και δεν θα γίνει ούτε αυτό και έτσι πήγαμε σε άμεση αλλαγή τεχνικού. Οι Πειραιώτες έκαναν γνωστό πως προτάθηκε στον Έλληνα τεχνικό να αναλάβει άλλο πόστο. Ένα καλό διοικητικό πόστο στην ομάδα. Ο Λεμονής δεν είναι βέβαιο πως θα απαντήσει θετικά. Στο ματς με την ΑΕΛ υπηρεσιακός θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Λεμονή, Χρήστος Κόντης. Η ενημέρωση είναι επίσης πως την Παρασκευή θα γνωστοποιηθεί η πρόσληψη του νέου προπονητή, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Όσκαρ Γκαρσία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σχετικά με τον κ. Τάκη Λεμονή. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή. Ο κ. Λεμονής ανέλαβε την ομάδα σε ειδικές συνθήκες και ο σύλλογος τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του. Ήδη έχει προταθεί στον κ. Λεμονή, άνθρωπο σημαντικό για όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια, να συνεχίσει να βρίσκεται στον σύλλογο, σε άλλο πόστο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Γκαρσία θα είναι στην χώρα μας τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής για να κλείσει για συμβόλαιο για 1,5+1 χρόνο με τον Ολυμπιακό. Άλλες πηγές πάντως άλλαζαν τα δεδομένα και ανέφεραν ότι ο Γκαρσία δεν είχε θέμα ούτε με συμβόλαιο έξι μηνών με οψιόν ανανέωσης. Πιθανότατα θα βρεθεί και στον Ρέντη για την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει πάντως επιβεβαίωση επ' αυτού, ότι δηλαδή ο 44χρονος θα μεταβεί στην Παρασκευή στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα