Κούγιας: «Θα μηνύσω τη Superleague αν δεν μας πληρώσει τη δόση Νοεμβρίου από τα τηλεοπτικά»

Κούγιας: «Θα μηνύσω τη Superleague αν δεν μας πληρώσει τη δόση Νοεμβρίου από τα τηλεοπτικά»

Gazzetta team
Κούγιας: «Θα μηνύσω τη Superleague αν δεν μας πληρώσει τη δόση Νοεμβρίου από τα τηλεοπτικά»

bet365

Σε δηλώσεις του, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως θα κάνει μήνυση απιστίας στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, αν δεν καταβληθεί στην ΑΕΛ η δόση του Νοεμβρίου για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Με δηλώσεις του στον Αθλητικό Μετρόπολις, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που φαίνεται πως θα διαλυθεί, τονίζοντας πως τη μεγαλύτερη ζημιά θα την έχουν οι μικρές ΠΑΕ.

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ αναρωτήθηκε γιατί έως κι αυτή τη στιγμή αντιδρά μόνο ο ίδιος μετά από αυτές τις εξελίξεις, ενώ ξεκαθάρισε πως αν δεν πληρωθεί η δόση του Νοεμβρίου στους «βυσσινί» ο ίδιος θα κινηθεί νομικά εναντίον της διοίκησης της Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Διαχέεται μια παραφιλολογία με σκοπό να κάμψει τις αντιστάσεις των μικρών ΠΑΕ, με τις μεγάλες ομάδες να μοιράζονται τη μερίδα του λέοντος και τον κόσμο να μην γυρίζει πίσω.

Ένα μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μπορεί να καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Όσο ανόητοι να είναι κάποιοι από τους μεγάλους, καταλαβαίνουν ότι κάποια παιχνίδια δεν θα μπορούν να μεταδοθούν τα παιχνίδια αν οι μικρές ομάδες δεν θα είναι στην κεντρική διαχείριση. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους τα κανάλια και οι μεγάλοι. Δεχθήκαμε μείωση για να γίνει νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο διετίας. γνωρίζετε ότι έχουμε πάρει μόνο ¼ του συμβολαίου και μόλις ξοφλήθηκε ο Οκτώβριος. Εμείς έχουμε τεράστιες οικονομικές υποχρεώσεις, για μένα είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται με τη Νοβα.

Μου κάνει εντύπωση που αντιδρώ μόνο εγώ, ο κ.Πανόπουλος μας έταζε λαγούς με πετραχήλια. Μας έλεγαν για αύξηση 20% στα έξοδά μας αλλά ήταν φρούδες ελπίδες. Το ότι δεν μιλάει κανείς μου δημιουργεί μεγάλη απορία, το περιθώριο για εμένα είναι μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

Αν δεν μας πληρώσουν τη δόση του Νοεμβρίου εγώ θα προχωρήσω σε μήνυση απιστίας προς τη διοίκηση της Σούπερ Λιγκ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα