«Συμφωνία Όσκαρ Γκαρσία με Ολυμπιακό»

«Συμφωνία Όσκαρ Γκαρσία με Ολυμπιακό»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Συμφωνία Όσκαρ Γκαρσία με Ολυμπιακό»

bet365

Η Mundo Deportivo με νέο ρεπορτάζ της μεταδίδει πως ο Γκαρσία συμφώνησε επί ισπανικού εδάφους με τον Ολυμπιακό για να αναλάβει την ομάδα. Διαψεύδει στο Gazzetta.gr ο μάνατζερ του!
Το ρεπορτάζ της Mundo Deportivo μεταφέρει την πληροφορία για πλήρη συμφωνία Όσκαρ Γκαρσία - Ολυμπιακού. Στο κείμενο αναφέρεται πως ο ατζέντης του Χοσέ Μαρία Ορομπίγ, είχε συνάντηση με ανθρώπους των Πειραιωτών στο ξενοδοχείο Juan Carlos I στην Βαρκελώνη.
Στο άρθρο επισημαίνεται ότι ο 44χρονος Καταλανός είναι ενθουσιασμένος με το νέο κεφάλαιο της καριέρας του αφήνοντας πια πίσω του τις διαφωνίες με την Σεντ Ετιέν και την αποχώρησή του από την Γαλλία. Οι πληροφορίες των Ισπανών συνεχίζουν να προέρχονται από το περιβάλλον ή και τον ίδιο τον Γκαρσία και τον agent του. Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός το έχει διαψεύσει το θέμα κατηγορηματικά.
Το Gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του Όσκαρ Γκαρσία, Χοσέ Μαρία Ορομπίγ, ο οποίος έσπευσε να υποβαθμίσει το θέμα τονίζοντας πως ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. «Δεν έχει κλείσει ακόμη η συμφωνία», ήταν το λακωνικό σχόλιο του.
Ο Ορομπίγ μόνο τυχαίος δεν θεωρείται στην πιάτσα των agents καθώς εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τους Μπουσκέτς και Γκουαρδιόλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα