Πιστός στο ραντεβού του με τα Gazzetta Awards ο Θοδωρής Ζαγοράκης!

Πιστός στο ραντεβού του με τα Gazzetta Awards ο Θοδωρής Ζαγοράκης!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Πιστός στο ραντεβού του με τα Gazzetta Awards ο Θοδωρής Ζαγοράκης!

bet365

Για άλλη μια χρονιά ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004, Θόδωρος Ζαγοράκης, ψηφίζει στην κάλπη των Gazzetta Awards. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, βάζει «δέκα με τόνο» σ’ όλους τους παραολυμπιονίκες-ήρωες της ζωής και του αθλητισμού και στέκεται στο Fair Play της χρονιάς!

Ούτε και φέτος αποδείχθηκε εύκολη η διαδικασία της ψηφοφορίας των κορυφαίων της χρονιάς για τον «κάπτεν» της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004. Τα διλήμματα ήταν αρκετά και οι ψήφοι στην κάλπη των Gazzetta Awards 2017, που φέτος γίνονται με την υποστήριξη του Sustenium Plus, μπήκαν με δυσκολία.

Αν υπήρχε… χώρος για δέκα ψήφους στην κατηγορία των Παραολυμπιονικών θα τον κάλυπτε με ιδιαίτερη ευκολία. «Είναι οι αληθινοί ήρωες. Πραγματικοί μαχητές της ζωής», εξηγεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης, «όποιον και να ψηφίσει ο κόσμος, όλοι τους πρέπει να είναι οι νικητές», προσθέτει.

Σ’ ένα γήπεδο της ανατολικής Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Νέας Κρήνης, διαδραματίστηκε η Fair Play φάση της χρονιάς. Με ομάδες οι οποίες αγωνίζονται στα πρωταθλήματα ΕΠΣ Μακεδονίας, τον Άγιο Γεώργιο Νέας Κρήνης και τον Αριστοτέλη, κάτι που έκανε ιδιαίτερα υπερήφανο τον αρχηγό της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004. «Ηταν ένα ξεχωριστό και σπουδαίο μάθημα σεβασμού και fair play», τονίζει και συγχαίρει μέσα από την καρδιά του έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, τον επιθετικό του Αγίου Γεωργίου Νέας Κρήνης Κώστα Κοκκινοπλίτη, για την πράξη του.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες οι επιλογές ήταν:

ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Λευτέρης Πετρούνιας, έκανε τη διαφορά. Το σημαντικότερο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να παραμείνεις και ο Λευτέρης δείχνει ικανός να μείνει για χρόνια πολύ ψηλά»!

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ίσως να αδικήσω την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία μας χάρισε σπουδαίες στιγμές, αλλά δεν μπορώ να αδιαφορήσω γνωρίζοντας προσωπικά την προσπάθεια και τον αγώνα, που δίνει η Αννα Κορακάκη, η οποία πρόσθεσε και ένα χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Κύπελλο στη συλλογή της.

ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Αυτό που έκανε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ είναι κάτι το μοναδικό. Για πολλούς είναι το πιο παλικαρίσιο πρωτάθλημα από τα τρία σερί που κατέκτησε, με τη νίκη του μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ο Μίτσελ Κρίερ έκανε πολλά για να φέρει την Κατερίνα Στεφανίδη στην ελίτ του παγκόσμιου κλασικού αθλητισμού. Η ψήφος μου είναι μια μικρή ανταμοιβή, κυρίως, για την προσπάθεια των προηγούμενων χρόνων, αλλά και τις απίστευτες επιτυχίες μέσα στο 2017.

Η ψηφοφορία κοντεύει στο τέλος της. Οι υποψήφιοι είναι πολλοί, με σημαντικές αθλητικές διακρίσεις. Μπες τώρα στο ψηφιακό σου ψηφοδέλτιο για να διαλέξεις τους κορυφαίους και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Κάνε click εδώ για να ψηφίσεις κι εσύ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards