Μπράνταριτς ξανά για Ολυμπιακό

Μπράνταριτς ξανά για Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Μπράνταριτς ξανά για Ολυμπιακό

bet365

Από την Κροατία έρχεται η πληροφόρηση πως ο Ολυμπιακός ασχολείται ξανά με τον μέσο Φίλιπ Μπράνταριτς της Ριέκα. Με τον παίκτη συνδέονται και ιταλικοί σύλλογοι για τον Γενάρη.
Ο 25χρονος Μπράνταριτς που φέτος έχει 28 ματς με 3 γκολ και 6 ασίστ αποτέλεσε στόχο του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι. Μπορεί να παίξει αμυντικός και κεντρικός χαφ κυρίως. Σύμφωνα με τους Κροάτες ο Φίλιπ Μπράνταριτς της Ριέκα μπορεί να κλείσει στον Ολυμπιακό ή την Μπολόνια.
Η πλευρά του παίκτη διαρρέει και ενδιαφέρον και από Τζένοα και Σασουόλο και προσφορές ύψους 4 εκατ. ευρώ. Ο Μπράνταριτς φέρεται να θέλει να τελειώσει την χρονιά στην ομάδα της Ριέκα, όμως οι Κροάτες εκτιμούν πως τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν. Επισημαίνουμε πάλι για να προχωρήσει μία τέτοια υπόθεση ή περίπτωση σαν του μέσου Ερνάνες για τον Ολυμπιακό θα πρέπει να φύγει ο Οφόε. Κάτι που παραμένει ανοιχτό ακόμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα