Μάτος και Μαουρίσιο μοίρασαν χαρά (pics-vid)

Μάτος και Μαουρίσιο μοίρασαν χαρά (pics-vid)

Gazzetta team
Μάτος και Μαουρίσιο μοίρασαν χαρά (pics-vid)

bet365

Οι δύο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επισκέφτηκαν την Τρίτη (2/1) την Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει σχετικά με την επίσκεψη των Μάτος και Μαουρίσιο στην Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ:

«Το παιδικό χαμόγελα είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στον κόσμο. Όταν μάλιστα σχηματίζεται σε πρόσωπα παιδιών τα οποία καθημερινά δίνουν μία άδικη και άνιση μάχη τότε αυτά τα χαμόγελα αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφθηκε την Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και μοίρασε δώρα και χαρά, στους μικρούς ήρωες και τις οικογένειες τους.

Σε ρόλο Άγιου Βασίλη εμφανίστηκαν οι Λέο Μάτος και Μαουρίσιο , οι οποίοι έδωσαν δώρα, υπέγραψαν αυτόγραφα, ενώ δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται με τα παιδιά, τα οποία είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από την δύσκολη καθημερινότητά τους.

Τους ποδοσφαιριστές υποδέχθηκε ο αναπλητωτής καθηγητής ΑΠΘ και Διευθυντής της Β’ Παιδοογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Ανδρέας Γιαννόπουλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα