Ποιον θέλετε για προπονητή στον Ολυμπιακό; (poll)

Ποιον θέλετε για προπονητή στον Ολυμπιακό; (poll)

Gazzetta team
Ποιον θέλετε για προπονητή στον Ολυμπιακό; (poll)

bet365

Kεντρικό πρόσωπο τις τελευταίες ημέρες είναι ο Τάκης Λεμονής με τα σενάρια για αντικατάσταση του να έχουν φουντώσει και τον Ολυμπιακό να το διαψεύδει. Το gazzetta.gr δίνει το λόγο στους οπαδούς του Ολυμπιακού, για να εκφράσουν τη γνώμη τους.

Γιουβέντους - Τορίνο με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Από την Κυριακή άρχισαν τα δημοσιεύματα, πρώτα στον ισπανικό Τύπο και μετά στον ελληνικό για αντικατάσταση του Τάκη Λεμονή από τον Οσκαρ Γκαρσία.

Τελικά μετά από τρεις ημέρες, ο Ολυμπιακός με διαρροή του, διέψευσε τα σενάρια, τονίζοντας ότι η ομάδα κοιτάει μόνο τον αγώνα με τη Λάρισα.

Οι αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας ήταν πολλές και διαφορετικές, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που πήραν το μέρος του Λεμονή, ενώ υπήρχαν και άλλοι που ζητούσαν την αντικατάσταση του.

Το gazzetta.gr δίνει το λόγο στον «ερυθρόλευκο» λαό για να ψηφίσουν μέσα από ένα γκάλοπ ή γράφοντας μήνυμα, σχετικά με τον προπονητή της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα