Ολυμπιακός: Κανένα θέμα με Γκαρσία

Ολυμπιακός: Κανένα θέμα με Γκαρσία

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Κανένα θέμα με Γκαρσία

bet365

Ο Ολυμπιακός ρίχνει τους τόνους για το θέμα του Όσκαρ Γκαρσία, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπήρξε και ούτε υπάρχει κανένα θέμα με τον Ισπανό προπονητή. Το κλίμα στον Ρέντη με Λεμονή.
Αυτό που βγαίνει την τελευταία ώρα από μεριάς των Πειραιωτών ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα με τον Όσκαρ Γκαρσία και δεν υπήρξαν καν συζητήσεις ή τυχόν διαπραγματεύσεις. Και ότι ουσιαστικά δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει τέτοιο ζήτημα. Με αυτόν τον τρόπο χαμηλώνει για τα καλά το story με τον 44χρονο Καταλανό προπονητή. Στο Λιμάνι είναι επικεντρωμένοι στην κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος και στην επικείμενη... μάχη με την ΑΕΛ και αυτό διαρρέεται εκ νέου. Σημειώνεται πως από την Δευτέρα από πλευράς Ολυμπιακού προέκυπτε ότι δεν ασχολούνται με την προπονητολογία από την Ισπανία με αφορμή το θέμα του Γκαρσία, κρατώντας τις αποστάσεις τους. Νωρίτερα το απόγευμα ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, πήρε θέση για τις πληροφορίες από την Ισπανία ρίχνοντας όλο το βάρος στην προετοιμασία του συλλόγου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ.
ΣΤΟΝ ΡΕΝΤΗ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΛΕΜΟΝΗ
Στα αγωνιστικά ο Τάκης Λεμονής ήταν κανονικότατα στον Ρέντη την Τρίτη - όπως μεταφέραμε ήδη - για την προπόνηση. Ο Έλληνας τεχνικός πέραν των καθιερωμένων ευχών μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την σημασία της κατάκτησης της νίκης στον αγώνα με την ΑΕΛ. Κοινώς ήταν σαν μία ακόμα ημέρα στην δουλειά με τον Λεμονή να δείχνει πως ήθελε να είναι πλήρως επικεντρωμένος στην προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού και στο πως να είναι προσηλωμένοι μόνο στα του προσεχούς αγώνα και του στόχου του τίτλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα