Ο Πρίγιοβιτς πήρε θέση…

Ο Πρίγιοβιτς πήρε θέση…

Gazzetta team
Ο Πρίγιοβιτς πήρε θέση…

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τοποθετήθηκε αναφορικά με τα πολλά μεταγραφικά σενάρια, που τον έχουν ως βασικό πρωταγωνιστή στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει δει το όνομά του να συνδέεται με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, οι περισσότερες προέρχονται από τον Αγγλία, με τον ίδιο να θεωρεί ως όνειρο το να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά όπως εξηγεί πέραν των όποιων σεναρίων και φημών «δεν υπάρχει κάτι σίγουρο»!

«Η Αγγλία αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Είναι το όνειρο κάθε παίκτη να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Ίσως αυτό να συμβεί τον Γενάρη, ίσως το καλοκαίρι, θα δούμε. Υπάρχει ενδιαφέρον για εμένα, αλλά αυτό που τώρα με ενδιαφέρει είναι να βάζω γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Σίγουρα θα είναι μια πρόκληση για εμένα, να μπορέσω να αγωνιστώ σε μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο», υποστήριξε ο Πρίγιοβιτς μιλώντας στην σερβική εφημερίδα «kurir».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα