Δώνης: «Ο νέος χρόνος να φέρει στον Παναθηναϊκό αυτά που αξίζει» (pic)

Δώνης: «Ο νέος χρόνος να φέρει στον Παναθηναϊκό αυτά που αξίζει» (pic)

Gazzetta team
Δώνης: «Ο νέος χρόνος να φέρει στον Παναθηναϊκό αυτά που αξίζει» (pic)

bet365

Ο Χρήστος Δώνης με μια ανάρτηση στο Instagram έστειλε το δικό του μήνυμα για τη νέα χρονιά σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό.

Σουόνσι - Τότεναμ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με την ευχή ο νέος χρόνος να φέρει στον Παναθηναϊκό αυτά που αξίζει, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram ο Χρήστος Δώνης.

Συγκεκριμένα σε αυτή έγραψε: «Μια δύσκολη αλλά και όμορφη χρονιά έφτασε στο τέλος της! Από που να αρχίσω και που να τελειώσω.. Πολλές χαρές αλλά και πολλές δυσκολίες.! Πηγαίνοντας στον Ηρακλή αντιμετώπισα μια δύσκολη κατάσταση αλλά μόνο κερδισμένος βγήκα από όλο αυτό, γνωρίζοντας τρομερούς χαρακτήρες και εύχομαι η ομάδα αυτή να ξεφύγει από αυτή τη μεγάλη ταλαιπωρία!

Πέρασα χρόνο με ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ! Τους φίλους μου κ την οικογένεια μου. Όσο για το τέλος... μεγάλη χαρά που επέστρεψα το καλοκαίρι στην ομάδα που ανδρώθηκα. Σίγουρα δεν είναι σε καλή φάση αλλά ελπίζω ο καινούριος χρόνος να δώσει αυτά που πραγματικά της αξίζουν! Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλους σας!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα