Επισκέφτηκε το ορφανοτροφείο της Κέρκυρας η ομάδα του νησιού

Gazzetta team
Επισκέφτηκε το ορφανοτροφείο της Κέρκυρας η ομάδα του νησιού

bet365

Χαρά σε μικρά παιδιά έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας το Σάββατο, καθώς επισκέφτηκαν το ορφανοτροφείο του νησιού.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Χαρά και δώρα μοίρασαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στα παιδιά του Ορφανοτροφείου.

Το απόγευμα του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου τα παιδιά του Ορφανοτροφείου υποδέχτηκαν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με χαμόγελα και ανοιχτές αγκαλιές αποδεικνύοντας πως το πιο εύκολο και πιο πολύτιμο ειναι να μοιραζόμαστε αγάπη. Οι ποδοσφαιριστές εκτός απο αγκαλιές, χαμόγελα και στιγμές χαράς μοίρασαν δώρα, αυτόγραφα και μπάλες.

Για την επίσκεψη είχαν επιλεγεί οι Αρτυματάς, Παμλίδης, Επσταιν, Ιωάννου, Κόντος, Γρομητσάρης, Γιαννακόπουλος, Σοιλέδης, Ζορμπάς, Μυτίδης και Σιόντης ενώ τους συνόδευσαν ο Τεχνικός Διευθυντής Τάσος Βενέτης και ο Γενικός αρχηγός της ομάδας Αλέξανδρος Αναλύτης.

Απο την πλευρά μας ευχαριστούμε την υπεύθυνη του Ορφανοτροφείου κα. Κάδε και τα παιδιά γιατι αυτά μας δίδαξαν πως «ειμαστε αληθινοί, κάνουμε λάθη, να ζητάμε συγγνώμη, να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες, να συγχωρούμε, είμαστε υπομονετικοι και αγαπάμε»».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα