Ο νέος Λεβαδειακός με τις 3+1 προσθήκες

Δημήτρης Τομαράς
Ο νέος Λεβαδειακός με τις 3+1 προσθήκες

bet365

Οι Βοιωτοί με τα νέα αποκτήματά τους και την φετινή ενεργοποίηση του Ομπιόρα και την μία ακόμα κίνηση για χαφ αλλάζουν εικόνα και επιλογές ακόμα και για σχηματισμό 4-2-3-1.
Το τελευταίο διάστημα ο Ανιγκό έχει διαφοροποιήσει την αρχική διάταξη της ομάδας γυρίζοντας το 3-5-2 ή το 3-6-1 σε 4-2-3-1. Με τις 3 μεταγραφές του αλλά και τον Ομπιόρα που έχει κερδίσει ο Λεβαδειακός συν μία κίνηση που μπορεί να γίνει για τα χαφ θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα που είτε προορίζονται για βασικοί είτε θα διεκδικούν θέση και που μπορούν να τον βοηθήσουν για τον 2ο γύρο της Super League.
Ο 32χρονος Ντιόγκο είναι παίκτης που έχει την δυνατότητα ακόμα και για βασικός στα μετόπισθεν παίζοντας στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ μπορεί να καλύψει και την πλευρά και να παίξει και ως αμυντικός χαφ. Ο Μαρκόβσκι πρώην φορ του Παναιτωλικού προορίζεται για βασικός με τον Γιακουμάκη να τον πλαισιώνει ως δεκάρι. Ο 24χρονος εξτρέμ Σαβαντογκό θα παλέψει για μία θέση για το βασικό σχήμα με τον Γιουσούφ και τους άλλους εξτρέμ. Στην εξίσωση των νέων προσώπων είναι και ο Ομπιόρα που ξεκίνησε να παίζει από τα τέλη Οκτωβρίου και μπορεί να καλύψει θέση στον άξονα. Σε όλα αυτά θα πρέπει να προστεθεί και η πιθανότητα για μία ακόμα προσθήκη στα χαφ. Έχει από την άλλη αναμφίβολα ενδιαφέρον το εάν ο Ανιγκό συνεχίσει με 4-2-3-1 ή γυρίσει στο 3-6-1 ή το 3-5-2.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα