Όλοι μέσα στον Ατρόμητο, μπαίνει και ο Σάκιτς την Κυριακή

Όλοι μέσα στον Ατρόμητο, μπαίνει και ο Σάκιτς την Κυριακή

Νίκος Μαρούδας
Όλοι μέσα στον Ατρόμητο, μπαίνει και ο Σάκιτς την Κυριακή

bet365

Με τον Αυστριακό μπακ να βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο και μάλιστα να προπονείται ατομικά, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ατρόμητου το Σάββατο, ενώ την Κυριακή αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Το Σάββατο, ο Κάναντι είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά και τον Σάκιτς να βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Για την Κυριακή, έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση (το πρωί στο Περιστέρι και το απόγευμα στον Ασπρόπυργο), στις οποίες αναμένεται να συμμετέχει κανονικά και ο Αυστριακός μπακ. Για την πρώτη μέρα του νέου έτους, ο Κάννατι έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα