Απών ο Μοράν, που... έρχεται Ελλάδα!

Απών ο Μοράν, που... έρχεται Ελλάδα!

Θάνος Σαρρής
Απών ο Μοράν, που... έρχεται Ελλάδα!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία ο Ερίκ Μοράν δεν έδωσε καν το «παρών» στην εορταστική συνάντηση της Λεγανές, αφού η μεταγραφή του στην ΑΕΚ θεωρείται δεδομένη!

Η συμφωνία της Ένωσης με την πλευρά του παίκτη ήταν ούτως ή άλλως δεδομένη. Πλέον, επιβεβαιώνεται από τα πλέον επίσημα χείλη των Ισπανών της Λεγανές. Αυτό που τονίζουν χαρακτηριστικά είναι ότι το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει οριστικό deal ανάμεσα στις δύο ομάδες, μιας και με τον παίκτη η ελληνική ομάδα τα έχει βρει σε όλα, χάρη στον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα απευθείας ο Μανόλο Χιμένεθ. Και όπως όλα δείχνουν, είναι πολύ κοντά στο να πάρει και το «πράσινο φως» από τους Μαδριλένους.

Ο Ερίκ Μοράν ήταν ο πρώτος παίκτης που έφυγε από την προπόνηση της Λεγανές την Παρασκευή (29/12) και δεν έδωσε το «παρών» στην προγραμματισμένη εορταστική συνάντηση για το τέλος της χρονιάς. Όχι κάτι επίσημο, ένα τελευταίο ραντεβού των παικτών πριν μπει το 2018, όμως αποτελεί ρουτίνα και άπαντες, συνήθως, βρίσκονται εκεί. Και το γεγονός της απουσίας του Μοράν συζητήθηκε αρκετά, καθώς οι συμπατριώτες του θεωρούν ότι ουσιαστικά ο 26χρονος μέσος προβάρει τη φανέλα της ΑΕΚ!.

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, είναι πιθανόν το θέμα να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες η Ένωση θα τον αποκτήσει με ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ, ή παραχωρώντας στην ομάδα του ένα ποσοστό μεταπώλησης. Πάντως, όπως τονίζουν οι Ισπανοί, σε προφορικό τουλάχιστον επίπεδο η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα