«Η ΑΕΚ επέστρεψε και έπαιξε μπάλα στο σπίτι της» (pic)

«Η ΑΕΚ επέστρεψε και έπαιξε μπάλα στο σπίτι της» (pic)

Gazzetta team
«Η ΑΕΚ επέστρεψε και έπαιξε μπάλα στο σπίτι της» (pic)

bet365

Μετά το τέλος της προπόνησης, οι παίκτες της ΑΕΚ μαζί με τον Μανόλο Χιμένεθ πήγαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο χώρο όπου χτίζεται το γήπεδο της Ένωσης.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν από τα Σπάτα για τη Νέα Φιλαδέλφεια και στο μέρος όπου σε λίγο καιρό θα χτιστεί το γήπεδο της ομάδας.

Η επίσκεψη στο χώρο του οικοπέδου έγινε στα πλαίσια γυρισμάτων εορταστικού βίντεο της ΠΑΕ το οποίο θα δοθεί στην δημοσιότητα την Κυριακή (31/12) με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για βίντεο όπου θα δείχνει τους παίκτες να παίζουν ποδόσφαιρο εκεί όπου σε λίγο καιρό θα είναι ξανά το σπίτι της ΑΕΚ.

Λίγη ώρα αργότερα οι άνθρωποι της Ένωσης ανέβασαν φωτογραφία στα social Media από την επίσκεψη των κιτρινόμαυρων στο οικόπεδο γράφοντας: «H AEK επέστρεψε και έπαιξε μπάλα στο σπίτι της! Ραντεβού την Κυριακή στο AEK TV!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα