Λουτσέσκου: «Είναι επιτακτική ανάγκη ο τίτλος»

Λουτσέσκου: «Είναι επιτακτική ανάγκη ο τίτλος»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Είναι επιτακτική ανάγκη ο τίτλος»

bet365

O Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε εκ νέου για την ανάγκη κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και τη δίψα που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών του «Δικεφάλου».

Διαγωνισμοί* για τα μέλη με πολλές εκπλήξεις! *Ισχύουν όροι και Προϋποθέσεις

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου», σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του, αναφέρθηκε στους στόχους του ΠΑΟΚ και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την παρουσία των φίλων της ομάδας στην ανοικτή προπόνηση της Τούμπας τον περασμένο Οκτώβριο.

Κατά τη διάρκεια της τιμωρία της έδρας μας, σε μια προπόνηση είχαμε 14.000 θεατές., ήταν απίστευτο. Είναι πολύ φανατισμένοι οι οπαδοί στην Ελλάδα, γενικά οι ομάδες έχουν πολύ πάθος», υποστήριξε ο Λουτσέσκου.

Μιλώντας για τους στόχος του ΠΑΟΚ είπε:

«Στο Κύπελλο Ελλάδας παίξαμε σοβαρά στους ομίλους και καταφέραμε να προκριθούμε έχοντας ως στόχο τον τελικό. Στο πρωτάθλημα είμαστε σε κρίσιμο σημείο, αφού απέχουμε έναν βαθμό από τον Ολυμπιακό, αλλά η ομάδα παρουσιάζεται ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα. Έχουμε το πλεονέκτημα να παίζουμε τους δύο αγώνες ενάντια στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο γήπεδο μας. Στον πρώτο γύρο παίξαμε 7 εντός έδρας παιχνίδια και 8 εκτός έδρας. Τα 7 ματς στο σπίτι μας τα κερδίσαμε όλα. Ο ΠΑΟΚ είναι 32 χρόνια μακριά από ένα πρωτάθλημα, είναι μια απελπισμένη επιθυμία να πάρει το πρωτάθλημα, ο καθένας μιλά μόνο για αυτό, είναι επιτακτική ανάγκη, να πάρει τον τίτλο ο ΠΑΟΚ»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα