Φευγάτος ο Οφόε

Φευγάτος ο Οφόε

Gazzetta team
Φευγάτος ο Οφόε

bet365

Ο Οφόε είναι φευγάτος από τον Ολυμπιακό με τον Βέλγο να έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει μετά και την ληστεία στο σπίτι του.

Παίξε νόμιμα στο Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Σίτι και η Sportingbet.gr σε ανταμείβει*, ακόμα κι αν χάσεις! (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Οφόε βρίσκεται στο στο στόχαστρο των Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο και ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» ειδικά μετά και την ληστεία στο σπίτι του, την ώρα που εντός της οικίας ήταν όλη η οικογένεια.

Μάλιστα, ο Οφόε έχει στείλει στο Βέλγιο την γυναίκα του και το παιδί και ο ίδιος έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό όπως φαίνεται και από τον τρόπο που συμπεριφέρεται αφού ήδη σκέφτεται το μέλλον του μακριά από την Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα