Επιμένει για Οφόε η Πόρτο

Gazzetta team
Επιμένει για Οφόε η Πόρτο

bet365

Δεν φαίνεται να καταθέτει τα... όπλα για την απόκτηση του Οτζίτζα Οφόε η Πόρτο, με τους «δράκους» να ετοιμάζουν νέα πρόταση στον Ολυμπιακό.

Παίξε νόμιμα στο Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Σίτι και η Sportingbet.gr σε ανταμείβει*, ακόμα κι αν χάσεις! (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μπορεί αρχικά η πρόταση των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ που έκαναν στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Οτζίτζα Οφόε να έπεσε στο κενό, ωστόσο στην Πόρτο δεν σκοπεύουν να τα παρατήσουν. Οι... δράκοι θέλουν τον Βέλγο μέσο των Πειραιωτών και σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» ετοιμάζουν νέα πρόταση, ενώ στο παιχνίδι φαίνεται να έχει μπει και η Σπόρτινγκ. Μένει να δούμε αν τελικά ο Οφόε πουληθεί, κάτι που σε μεγάλο βαθμό θα εξαρτηθεί και από τον ίδιον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα