Στέλνουν δανεικό τον Τόσκα στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Στέλνουν δανεικό τον Τόσκα στον ΠΑΟΚ

bet365

Ρουμανικά και ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρονται σήμερα στην περίπτωση του Ρουμάνου κεντρικού αμυντικού, Αλίν Τόσκα της Μπέτις, που κοιτάζει ο ΠΑΟΚ ενόψει Ιανουαρίου.

Το όνομα του Αλίν Τόσκα έρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, με πολλά δημοσιεύματα σε Ρουμανία και Ισπανία να αναφέρονται σήμερα στον 25χρονο αμυντικό της Μπέτις.

Η ρουμανική ιστοσελίδα «ziare.com» υποστηρίζει πως «ο Ραζβάν Λουτσέσκου διαπραγματεύεται τη μεταγραφή», τονίζοντας πως ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Λουτσιάν Μαρινέσκου, έχει συζητήσει με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με την σύμφωνη γνώμη του Ρουμάνου προπονητή, περιμένοντας την απόφαση και της ιδιοκτησίας του συλλόγου.

«Η συμφωνία θα αφορά το δανεισμό του Τόσκα μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς», σημειώνεται στο ρεπορτάζ.

Ημερολόγιο Προσφορών* - Κάθε μέρα μία νέα έκπληξη* σε περιμένει! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όπως τονίζεται «η Μπέτις θέλει να βρει ομάδα για τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή και να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του», για τον οποίο πλήρωσε 1 εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει στις αρχές του 2017.

Φέτος ο πρώην αμυντικός της Στεάουα Βουκουρεστίου, που μπορεί να παίξει και ως στόπερ, αλλά και ως αριστερός μπακ, έχει αγωνιστεί σε μόλις 5 παιχνίδια (3 για το πρωτάθλημα και 2 για το κύπελλο), ταλαιπωρούμενος και από προβλήματα τραυματισμών σε κάποια σημεία της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα