Μια διαφορετική συνάντηση στην Τούμπα (vid)

Μια διαφορετική συνάντηση στην Τούμπα (vid)

Gazzetta team
Μια διαφορετική συνάντηση στην Τούμπα (vid)

bet365

Ο Γιώργος Βρακάς συναντήθηκε τον Απόστολο Τσουρέλα και το Βαγγέλη Νάστο στην Τούμπα και μίλησαν ο καθένας για τη δική του, προσωπική εμπειρία, από το ντεμπούτο τους στον ΠΑΟΚ.

Στο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Αιγινιακό, ο Γιώργος Βρακάς έκανε το ντεμπούτο του και έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ, που αγωνίστηκε με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Λάτσιο - Φιορεντίνα Με ειδική προσφορά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσιάζει μια διαφορετική ιστορία:

«Το παιχνίδι του Δικεφάλου κόντρα στον Αιγινιακό για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας σε πρώτη ανάγνωση ήταν εντελώς αδιάφορο, με τις δύο ομάδες να έχουν κλειδώσει την πρώτη και την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Όταν όμως ανακοινώθηκε η 11άδα του ΠΑΟΚ, το παιχνίδι αυτόματα μπήκε στα βιβλία της ιστορίας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε να ρίξει στα βαθιά τον Γιώργο Βρακά και από τις Κ17 και Κ20 του Δικεφάλου στις οποίες αγωνίζεται την φετινή σεζόν, του έδωσε την δυνατότητα να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την Α Ομάδα του Δικεφάλου.

Ο «μικρός» απείλησε να σπάσει ένα στοιχειωμένο ρεκόρ που κρατούσε ο Απόστολος Τσουρέλας από το 1980, αλλά για λίγες μέρες έμεινε στην δεύτερη θέση, στέλνοντας στην τρίτη τον Βαγγέλη Νάστο.

Ο Βρακάς είχε την δυνατότητα να συναντήσει από κοντά τους δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου και μάλιστα on camera.

Οι τρεις πρωταγωνιστές της ιστορίας μας παραχώρησαν μία διαφορετική συνέντευξη στην κάμερα του PAOK TV, θυμήθηκαν τις ιστορίες τους, μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους, ενώ οι βετεράνοι δεν παρέλειψαν να δώσουν τις δικές τους συμβουλές και ευχές στον ανερχόμενο άσο του ΠΑΟΚ».

Δείτε εδώ το βίντεο της συνάντησης…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα