Οι ξένοι του Ολυμπιακού εύχονται για τις γιορτές στα ελληνικά (vid)

Οι ξένοι του Ολυμπιακού εύχονται για τις γιορτές στα ελληνικά (vid)

Gazzetta team
Οι ξένοι του Ολυμπιακού εύχονται για τις γιορτές στα ελληνικά (vid)

bet365

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ευχήθηκαν για τις γιορτές μέσω βίντεο στους φιλάθλους της ομάδας, όμως το γεγονός πως έπρεπε να το κάνουν στα ελληνικά μάλλον δεν ήταν απλό για όλους!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ευχήθηκαν με τον καθιερωμένο για τις ημέρες τρόπο στον κόσμο και σε όλους τους φιλάθλους, χρόνια πολλά και καλές γιορτές, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ανεβάζει το σχετικό βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube.

Αυτοί που ξεχώρισαν είναι ο Σίλβιο Προτό και ο Μπιόρν Ένχελς, που καλούνται να μιλήσουν οι οποίοι ελληνικά, όμως, όπως φαίνεται, τα βρίσκουν αρκετά «σκούρα»!

Ειδικά ο Βέλγος αμυντικός δυσκολεύτηκε αρκετά, μέχρι να καταφέρει, έπειτα από πολλές επαναλήψεις να πει «Καλή πρωτοχρονιά» και να ευχηθεί!

Δείτε το βίντεο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα