Αζεβέδο: Από τον ένα Λουτσέσκου στον άλλον...

Αζεβέδο: Από τον ένα Λουτσέσκου στον άλλον...

Σταύρος Σουντουλίδης
Αζεβέδο: Από τον ένα Λουτσέσκου στον άλλον...

bet365

Ο Μάρσιο Αζεβέδο έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τη Σαχτάρ, ο ΠΑΟΚ τον έχει στη μεταγραφική λίστα του και ο Βραζιλιάνος από τον μπαμπά Λουτσέσκου ίσως καταλήξει στο γιο…

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ κόστισε το καλοκαίρι του 2014 πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Με τη Μέταλιστ είχε κάνει μια πολύ καλή χρονιά, που κέντρισε το ενδιαφέρον του Μιρτσέα Λουτσέσκου, η αγάπη του οποίου είναι γνωστή για τους Βραζιλιάνους ακραίους.

Με πρόταση του μπαμπά Λουτσέσκου πήγε στην πανίσχυρη ομάδα της Ουκρανίας ο Αζεβέδο, όμως ένας σοβαρός τραυματισμός και η αποχώρηση του Ρουμάνου προπονητή για τη Ζενίτ τον οδήγησε εκτός ενδεκάδας, με ελάχιστες συμμετοχές τα τελευταία χρόνια. Υπό τις οδηγίες Πάολο Φονσέκα έκανε τη φετινή σεζόν μόλις 6 συμμετοχές, με τον ίδιο να έχει εκφράσει πριν από λίγες ημέρες την επιθυμία να αποχωρήσει από την Σαχτάρ (το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2018) και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

«Βρίσκομαι στην Ουκρανία εδώ και πέντε χρόνια, το συμβόλαιο μου πλησιάζει στο τέλος του, έμειναν μόλις έξι μήνες. Εξετάζω τις πιθανότητες επιστροφής στη Βραζιλία, είμαι στο εξωτερικό μεγάλο διάστημα. Υπάρχει και η δυνατότητα της ανανέωσης με την Σαχτάρ, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί….», δήλωνε πριν από λίγες μέρες σε εφημερίδα της πατρίδας του ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής.

Ο ΠΑΟΚ έχει παρακολουθήσει τον αριστεροπόδαρο αμυντικό, που το 2013 είχε αγωνιστεί με τη Μέταλιστ εναντίον του «Δικεφάλου» στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ξεκάθαρα μια επιλογή του δίδυμου Μίχελ-Λουτσέσκου, αφού και οι δύο τον γνωρίζουν και είχαν λόγω των σχέσεων τους με την ομάδα της Σαχτάρ εύκολη την πρόσβαση για τη συλλογή πληροφορίων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα