Σενάρια από Αργεντινή για Κάσκο και Ολυμπιακό (vid)

Σενάρια από Αργεντινή για Κάσκο και Ολυμπιακό (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Σενάρια από Αργεντινή για Κάσκο και Ολυμπιακό (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ και το νέο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Αργεντινού άσου της Ρίβερ Πλέιτ, Μίλτον Κάσκο.

Οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν ένα αριστερό μπακ που μαζί με τον Κούτρη θα αποτελέσουν δίδυμο και ήδη έχουν τσεκάρει κι εκφράσει το ενδιαφέρον για τον Εχσάν Χατζισαφί του Πανιωνίου.

Από την Αργεντινή έρχεται ένα νέο όνομα και συγκεκριμένα αυτό του Μίλτον Κάσκο της Ρίβερ Πλέιτ. Ο 29χρονος άσος αναμένεται να αποχωρήσει από τους «μιγιονάριος» και σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Continental, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ εξετάζουν την περίπτωσή του, ενώ την ίδια ώρα και η Βέλες τον έχει στην λίστα του.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 280+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Κάσκο στο φετινό πρωτάθλημα έχε αγωνιστεί στα οκτώ από τα δώσεκα παιχνίδια της Ρίβερ έχοντας κι ένα γκολ, αλλά δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα αφού δεν είναι στα πλάνα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Κάσκο ακούγεται για τον Ολυμπιακό, αφού όταν αγωνιζόταν στη Νιούελς Ολντ Μπόις, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εξετάσει την περίπτωσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα