Ο Μποτία των 287 λεπτών στο πρωτάθλημα και ο Βούκοβιτς των 77! (vids)

Ο Μποτία των 287 λεπτών στο πρωτάθλημα και ο Βούκοβιτς των 77! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μποτία των 287 λεπτών στο πρωτάθλημα και ο Βούκοβιτς των 77! (vids)

bet365

Ο Αλμπέρτο Μποτία από πρωταγωνιστής και αρχηγός του Ολυμπιακού πέρυσι στο πρωτάθλημα κατέληξε... κομπάρσος με λίγα λεπτά συμμετοχής ενώ ο... Μουντιαλικός Βούκοβιτς δεν βρήκε ποτέ επαρκή χρόνο στην ομάδα.
Σίγουρα και δεν είναι ίδιες περιπτώσεις. Ο Μποτία είναι χρόνια στην ομάδα του Ολυμπιακού, έχει προσφέρει και αποτέλεσε βασικό και σημαντικό στέλεχος αλλά και αρχηγός. Ο 28χρονος Αλμπέρτο Μποτία - έχοντας μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στους Πειραιώτες και ενώ έγινε ολόκληρη συζήτηση και διεργασία για το εάν έπρεπε ή όχι να πάρει και άλλο συμβόλαιο στον σύλλογο - έκανε στο πρώτο μισό της φετινής χρονιάς λόγω τραυματισμών και άλλων θεμάτων ετοιμότητας 9 ματς στο σύνολο με 2 γκολ πάντως. Στο δε πρωτάθλημα κατέγραψε μόλις 287 λεπτά και συμμετοχή σε 5 αγώνες, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ άλλοτε στο παρελθόν σε χρονιά του στο Λιμάνι, όπου βρίσκεται από το 2014. Έχει να θυμάται δε και κακές εμφανίσεις όπως για παράδειγμα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το βέβαιο είναι πως ο Μποτία και εξαιτίας της ευπάθειας που έχει με προβλήματα τραυματισμών και επειδή τα χρόνια πέρασαν δεν είναι αυτός που ήταν και έτσι έχει περιοριστεί στο να είναι η εφεδρεία των νεαρών Σισέ και Ένγκελς. Τι καλά πράγματα έχει να θυμάται; Κυρίως την εικόνα του στο 0-0 στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα, το όμορφο γκολ του με κεφαλιά με τον Πλατανιά αλλά και το καλό κλείσιμο του '17 με το ωραίο του τέρμα στα Χανιά και το ματς με τον Πλατανιά στο Κύπελλο (σ.σ. το άλλο του γκολ ήταν στο 5-1 στο πρωτάθλημα).
Ο δε... Μουντιαλικός Σέρβος στόπερ Γιάγκος Βούκοβιτς που είναι ένα παιδί που γενικά προσπαθεί και δεν δημιουργεί προβλήματα έχει μαζί με τον Μοχάμεντ Μπεν τον πιο μικρό αριθμό λεπτών από τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ στην Super League. Μόλις 77 λεπτά! Ο έμπειρος σέντερ μπακ που είχε ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού από ματς με την Εθνική Σερβίας που τον άφησε καιρό off ακόμα και όταν επανήλθε δεν πήρε παρά πολύ λίγες ευκαιρίες. Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν διαρκώς πληροφορίες περί αποχώρησής του διότι ήθελε σύλλογο για να παίζει και να διασφαλίσει πως θα εξακολουθήσει να καλείται και να παίζει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Μένει να φανεί στις αρχές Γενάρη το τι θα συμβεί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα